Cum comand?

Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare si metoda de plata dorita.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile Place of Display” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

Daca esti client nou, completeaza secțiunea “Înregistrare” si apasa butonul “Trimit comanda”.

Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in secțiunea “Autentificare”  si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Trimit comanda”.

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

Place of Display Marketplace

La Place of Display Marketplace gasesti produsele comercializate de partenerii nostri. Poti adauga in cosul de cumparaturi atat produse vandute de Place of Display, cat si produse din Place of Display Marketplace. Sub fiecare grup de produse vei regasi toate taxele aferente comenzii, precum si link-uri catre politicile comerciale ale fiecarei companii partenere.